Back to program
11:00
- 12:00
Cinema 5
|
Intermediate -
Nederlands

Upgrade je kennis van AngularJS naar Angular

Het ongekend populaire AngularJS krijgt een vervolg! Angular is een volledig nieuwe release helemaal vanaf de grond af aan opgebouwd. Veel concepten zijn omgegooid en het programmeermodel is volledig anders dan bij AngularJS. Nu Angular gereleased is, is het tijd om te kijken naar moderne front-end ontwikkeling met Angular, met behulp van je bestaande AngularJS kennis. 
 
Applicaties ontwikkelen met behulp van Angular kan enorm verwarrend zijn voor ontwikkelaars met veel AngularJS ervaring. Er worden nieuwe concepten geïntroduceerd en oude concepten zijn verdwenen. In deze sessie gaan wij gedetailleerd uitleggen hoe applicatieontwikkeling met Angular in elkaar zit. Van de taal Typescript en zijn Annotations tot het nieuwe componentenmodel wat biedt. We gaan dit onder andere doen door Angular concepten te mappen op AngularJS concepten. Waar concepten uit AngularJS verdwenen zijn vertellen we welke constructies je als vervanging kunt gebruiken in Angular.  
 
We maken gebruik van veel demo’s en code voorbeelden waardoor je aan het eind van deze sessie met veel kennis met het nieuwe Angular aan de slag kunt!

About the speakers

speaker-img
Software Architect at Luminis Arnhem

Chris van Beek is een software-architect bij Luminis Arnhem. Na 8 jaar bezig te zijn geweest als ontwikkelaar en trainer op het gebied van Microsoft technologie houdt Chris zich nu vooral bezig met architectuur en software ontwikkeling op het Microsoft platform. Daarbij vindt hij het leuk om de nieuwste technologieën te onderzoeken en de opgedane kennis uit te dragen. Chris heeft veel ervaring met de Microsoft stack en front-end development met behulp van Angular/ Angular 2, Typescript /Javascript, HTML.

speaker-img
Software Architect at Luminis Arnhem

Alex van Beek is een software-architect bij Luminis Arnhem en is nu zo’n 10 jaar actief in de Microsoft community. Hij houdt zich graag bezig met de allernieuwste technologieën en vind het leuk om hierin zijn collega’s en concullega ’s, maar ook externe klanten te  begeleiden. Hij is dan ook een actief blogger en spreker op verschillende conferenties.