Back
15:30
- 16:15
Cinema 3
|
-
Dutch

Flying through thousands of documents at KLM

Bij de KLM zoeken 30000 interne medewerkers dagelijks naar informatie die hun werkzaamheden ondersteunen, HR gerelateerde taken, nieuws of gewoon voor de lol. Ongeveer 2 jaar geleden is besloten een nieuwe search service te bouwen om meerdere internet bronnen doorzoekbaar te maken. Het importeren van verschillende bronnen van informatie leek een ontmoedigende taak. Met alle beschikbare content is het moeilijk om te bepalen wat de meest relevante content is voor de gebruiker. Door de data van het gebruik te analyseren, hebben we verbeteringen geïmplementeerd. Een greep uit de functionaliteiten die we hebben geïmplementeerd is: Did you mean, query suggesties, type ahead, filtering, featured results, afkortingen, externe links en personalisatie. In deze presentatie geven we een idee over de stappen die we hebben genomen die er toe hebben geleid dat het project is genomineerd voor de beste innovatie voor de medewerker award.

About the speakers';
thumbnail-'1

Roberto van der Linden

Software engineer at Luminis /Amsterdam

Roberto is software ontwikkelaar bij Luminis, waar hij zich voornamelijk bezig houdt met het bouwen van bedrijfskritische applicaties. De laatste jaren heeft hij ook meerdere mobiele applicaties ontwikkeld waaronder de Luminis conferentie app. In zijn vrije tijd vindt hij het leuk om te knutselen aan IoT projecten.

';
thumbnail-'2

Daniël Spee

Software Engineer at Luminis /Amsterdam

Daniël is nu bijna 1,5 jaar werkzaam bij Luminis Amsterdam als software engineer. Daar is hij onderdeel van het Search kennisgebied. Het laatste jaar heeft hij zich veel bezig gehouden met Elasticsearch en inmiddels is hij ook Elastic Certified Engineer. Zijn focus ligt nu vooral op het verder ontwikkelen op gebied van search.

Back to program