Back
16:30
- 17:30
Cinema 3
|
-
Dutch

Mirror mirror on the wall, who is standing in the hall?

Iedereen heeft er wel eens een gezien, een magische spiegel. Eentje die je vertelt wat er vandaag op de agenda staat of laat zien wat voor weer het wordt. Nog leuker is als de spiegel herkent wie er voor staat en een persoonlijk bericht laat zien of uitspreekt.

In deze presentatie laten we zien hoe we een spiegel hebben gebouwd met een raspberry pi en modulaire software gebruiken om informatie te tonen.
Maar vooral hoe we AWS Rekognition gebruiken voor gezichtsherkenning en gezichtdetails. Ook zullen we laten zien hoe we AWS Polly gebruiken om een tekstbericht om te zetten naar spraak, zodat diegene voor de spiegel een gesproken en persoonlijk bericht krijgt te horen.

About the speakersthumbnail-1

Sofievan den Borne

Software engineer at Luminis /Amsterdam

Sofie is een ambitieuze full stack software engineer bij Luminis met ruime ervaring in uiteenlopende projecten waarin ze zowel backend- als front-end werk op zich neemt. Ze kijkt met een kritische blik naar wat er gebouwd moet worden en hoe dat zo goed mogelijk te doen. Daarbij vindt ze het belangrijk om goed te communiceren met de klant om gezamenlijk naar de juiste oplossing te zoeken.

thumbnail-2

Robertovan der Linden

Software engineer at Luminis /Amsterdam

Roberto is software ontwikkelaar bij Luminis, waar hij zich voornamelijk bezig houdt met het bouwen van bedrijfskritische applicaties. De laatste jaren heeft hij ook meerdere mobiele applicaties ontwikkeld waaronder de Luminis conferentie app. In zijn vrije tijd vindt hij het leuk om te knutselen aan IoT projecten.

Back to program