Back to program
15:00
- 16:00
Cinema 7
|
Beginner -
Nederlands

Untangle the Blockchain: why you need to sell your Bitcoin

Ben je ook zo klaar met al die grootse verhalen rondom Bitcoin? En wil je een vriend of oom eens voorgoed de mond snoeren? Na deze sessie wordt het helemaal duidelijk waarom Bitcoin niet de wereld gaat veroveren als betaalmiddel.

Wat is Blockchain en hoe maakt Bitcoin er gebruik van? Wat is mining? Wat is de ‘puzzel’ die miners oplossen? Is het echt niet te hacken? Waarom gaat het in de echte wereld niet werken?  Dit zijn vragen waar antwoord op wordt gegeven, tijdens deze sessie.

Er zijn inmiddels nieuwe technieken die hetzelfde probleem oplossen als Blockchain, maar niet dezelfde beperkingen hebben. Deze alternatieven zal ik toelichten en vergelijken met Blockchain.

About the speakers

speaker-img

Gerard Verbeek

Software Engineer at Luminis /Apeldoorn

Gerard heeft ruim 8 jaar ervaring in het ontwikkelen van software. Naast zijn werkzaamheden als software engineer is hij actief binnen Luminis Apeldoorn als technical sales, gericht op machine learning.

Hij vindt het belangrijk om leuke ideeën en kennis te delen. Daarom is hij naast zijn werkzaamheden bij Luminis ook actief betrokken bij het organiseren en verzorgen van workshops voor Devoxx4Kids, en spreekt hij regelmatig bij meetups door het hele land.